Alkeis- ja jatkokursseja

Treenivinkit

Ovat kinkut sulaneet tai eivät, nyt on juuri paras hetki alkaa harrastaa lajia, joka on vienyt jo tuhannet suomalaiset mennessään. Padel sopii kaiken ikäisille ja tarjoaa hyvää liikuntaa kivuttomalla ja hauskalla tavalla!

Seuramme osaavat valmentajat Robin ”Hoki” Hokkanen ja Sara Nordberg saivat lisättyä suuren kysynnän myötä heti alkuvuodelle uusia kursseja seuraavasti:

Robinin ryhmät keskiviikkoisin

Robinin ryhmät treenaavat keskiviikkoisin 11. tammikuuta alkaen 1.3. asti eli yhteensä kahdeksan kertaa. Kurssilaiset voivat kuitenkin halutessaan sopiva jatkamisesta kevään ajan.

Keskiviikkoisin klo 17-18 treenataan alkeita. Robin ”Hoki” Hokkasen valmennuksissa on kiitelty niiden monipuolisuutta. Hän ohjaa paljon ja pitää huolta teknisistä perusasioista, jotta pelaajat oppivat heti oikean tekniikan.

Jo alkeiskurssilla perehdytään myös liikkumiseen kentällä ja pelitaktisiin seikkoihin. Kurssista on hyötyä siis myös voittamiseen, vaikka mitään takeita tulevista voitoista ei anneta 😂 Robinin tunneilla tunnetusti tulee niin lämmin kuin iloinen tunnelmakin.

Alkeiskurssille tarvitsee mukaansa vain sisäpelikengät ja hyvää mieltä. Treeniasuksi sopii shortsit, paita ja verryttelytakki.

Klo 18-19 jatkaa jo jonkin aikaa pelanneiden ryhmä. Myös tämä ryhmä käynnistyy 11.1. keskiviikkona ja jatkaa kahdeksan kerran verran. Jatkokin on kuitenkin mahdollinen.

Ryhmä on suunniteltu miehille ja naisille, jotka ovat pelanneet jo jonkin aikaa eli alkeet ovat jo hallussa. Robin osaa huomioida valmennuksessaan erinomaisesti eri tasoiset pelaajat ja suunnitella harjoitteita, joissa tasoerot eivät niin häiritse.

Nyt myös naisvalmentaja

Padel Ladies ry perustettiin vuonna 2021. Kokosimme ensin ryhmäksi porvoolaisia pääosin keski-ikäisiä naisia, kunnes mukaamme liittyi myös samanhenkisiä miesporukoita.

Sara Nordberg on jäsenistämme ensimmäinen nainen, joka on käynyt Padelliiton valmentajakoulutuksen ja aloittaa nyt myös omien valmennusryhmien vetämisen. Pelaajana hän on luonnollisesti Porvoon kärkitasoa, mutta hänen sydämellinen olemuksensa kutsuu nyt myös aivan aloittelijoita tämän hienon lajin pariin.

Saran naisten alkeiskurssi pidetään tiistaisin klo 19-20. On myös mahdollista, että suuren kysynnän vuoksi syntyy myös toinen ryhmä klo 18-19.

Saran alkeiskurssi alkaa tiistaina 17. tammikuuta ja kestää 8 kertaa.

Hinta 20 € / kerta

Kaikkien kurssien hinta on 20 € / pelaaja / kerta. Hintaan sisältyy kenttävuokra, lainamailat ja pallot. Jos et jollain kerralla pääse, voit antaa paikkasi toiselle. Yksittäisiä kertoja voi tarjota vaikka Padel Ladies Porvoo tai Padel Gents Porvoo -Facebook-ryhmissä.

Kurssin voi maksaa liikuntaseteleillä.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja kurssit toteutuvat, kunhan minimi osallistujamäärät täyttyvät. Varmista paikkasi nyt ilmoittautumalla heti sähköpostilla tai info@padelarenaporvoo.com tai WhatsApp-viestillä +358 44 7820530.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *