Padel Ladies Goes Americano

Tapahtumat

Molemmat sarjat ovat täynnä! Voit ilmoittautua varalle.

Padel Ladies ry järjestää historiansa ensimmäisen turnauksen lauantaina 26. helmikuuta Padel Arena Porvoossa.

Turnaus pelataan Americanona. Tämä tarkoittaa sitä, että mukaan mahtuu kahdeksan nopeinta ja jokainen pääsee pelaamaan seitsemän minierää, siis jokaisen osallistujan parina. Vaikka padel on nelinpeli, Americano pelataan yksilöinä. Et siis tarvitse paria ilmoittautuaksesi mukaan.

Klo 15.30 kokoonnumme aloittelijoiden kesken. Tähän sarjaan voi osallistua, vaikka et olisi koskaan pelannut Americanoa, eikä padelmaila muutenkaan ole vielä liimautunut käteesi. Esittelemme ensin pistelaskun ja annamme muutaman vinkin siihen, kuinka saa nopeasti pelin käyntiin uuden peliparin kanssa. Haluamme pitää tämän maailman matalimpana kynnyksenä Americanon pariin. Tässä sarjassa ei siis tarvitse osata kierrepalloja. Uskomme paistinpannutyyliin! 🙂 Tälle tasolle on ilmoittautunut pelaajia BTK Padel Ladies -sarjan lohkoista 2 ja 3.

Klo 17.45 kokoontuu edistyneiden harrastesarja. Tässäkään ei tarvitse olla kilpatason pelaaja. Olet ehkä pelannut muutaman kuukauden, kokenut pidempiäkin palloralleja ja ties vaikka onnistunut lasilyönnissäkin. Tälle tasolle on ilmoittautunut pelaajia BTK Padel Ladies -sarjan lohkoista 1 ja 2.

Sarjataso ei Americanossa ole niin kriittinen, kun pari vaihtuu joka erään. Älä siis ainakaan sen takia jätä ilmoittautumatta, että arvelet olevasi liian huono tai hyvä joukkoon iloiseen.

Tapahtumassa palkitaan kolmen kärki molemmissa sarjoissa. Palkinnot tarjoaa Tiimikaveri ja pientä osviittaa voit saada osoitteesta tiimikaveri.fi/padelladies.

Palkintojenjaon jälkeen voit jäädä viihtymään hallille jälkilöylyihin. Padel Arenan saunan lauteilta voi käydä jälkipelejä uusien padelkaverien kanssa tai jäädä seuraamaan seuraavia pelejä, saunasta kun näkee kivasti kentälle.

Osallistumismaksu 20 € / pelaaja, Padel Ladies ry:n jäsenille 15 €. Liity jäseneksi ennen ilmoittautumista. Voit maksaa osallistumismaksun Padel Ladies ry:n tilille FI71 3131 1002 3541 85 tai tapahtumassa käteisellä tasarahalla tai MobilePayllä (Hani Olsson 0500 519060, sillä ry:llä ei ole vielä omaa MP-tiliä).

Klo 15.30 Alempi harrastesarja täynnä

Katso ilmoittautumistilanne. Sarja on täynnä.

Klo 17.45 Edistyneiden harrastesarja täynnä

Katso ilmoittautumistilanne. Sarja on täynnä.