Ennätyspistemäärä SUUR-Americanoissa

Suur-Americano

Olevinans edistyneemmät padel-leidit valtasivat jälleen Arenan eilen 3.11. ja mittelöivät mukavassa 12 padelistin seurassa. Seura olikin välillä laadukkaampaa kuin peli, mutta nähtiinpä illassa myös monen minuutin mittaisia palloralleja. Parasta kuitenkin oli, että jälleen kerran jokainen pelaaja voitti edes yhden ottelun 🥳 Kuten seuran perustajajäsen Heta tuppaa sanomaan: Leidit voittaa aina!

Voittajasta ei tällä kertaa kuitenkaan jäänyt epäselvyyttä. Nuorempi perustajajäsen Lara vei tämän osakilpailun suvereenisti nimiinsä uudella piste-ennätyksellä. Tappioton ei hänenkään tiensä kuitenkaan ollut ja voittoja kertyi ”vain” kahdeksan. Tämä kertokoon siitä, että Americanossa voi käydä kuinka vain.

Lara Olsson166
Tiina Ravaska146
Laura Lindfors143
Malin Hollmén143
Jenni Ojala137
Heidi Stolt137
Edistyneiden Suur-Americanojen kärkipuolisko 3.11.2023

Suurmestarin tittelistä pääsee kisaamaan, kun on osallistunut kolmeen osakilpailuun. Mukaan lasketaan kolmen parhaan pistemäärän keskiarvo. Kisassa ei siis lasketa voittoja, vaan Suur-Americanon pistemäärät. Siksi kisoissa kannattaakin taistella jokaisesta pisteestä, vaikka voitto olisi jo livahtanut kaverille. Kokonaistilanne on nähtävissä sivulla plpg.fi/suur-americanot.

Illan voittaja Lara Olsson pääsi verestämään cheerleading-taitojaan vähän vähemmän hurjassa pyramidissa. Palkintopallilla toisella sijalla takana Tiina Ravaska sekä jaetulla kolmannella sijalla polvistuneet Laura Lindfors (vas.) ja Malin Hollmén.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *