Innolla eteenpäin! – PLPG:n hallitus kokoontui

Padel Ladies and Padel Gents ry

Viime viikon perjantaina Padel Ladies & Gentsin toimistolla oli kuhinaa, kun hallitus kokoontui kesän jälkeen nokatusten päivittämään kuulumisia ja suunnittelemaan tulevaa. Kesällä ei olla löhöilty vain rannalla, vaan töitä on tehty ahkerasti mm. Itä-Uudenmaan kesäliigan, seuran historian ensimmäinen Padelliiton kansallisen turnauksen sekä sarjapadeltoiminnan starttaamisen parissa.

PLPG:n hallituksen tavoitteena on tarjota jäsenilleen monipuolista toimintaa ja etuja. Olethan rohkeasti yhteydessä meihin, jos sinulla on jokin toive tai idea, miten voisimme padelin iloa ja riemua levittää!

Tässä katsaus siihen, mistä toimistolla kuhistiin.

Sarjapadel

Mikä ihmeen sarjapadel? Sarjapadel on Padelliiton alainen sarja, jossa padelseurat kaikkialta Suomesta ottavat toisistaan mittaa eri tasoisissa sarjoissa. Sarjapadelia on pelattu vuodesta 2021. PLPG:ssä halusimme tietysti mukaan näihin karkeiloihin testaamaan, mihin rahkeet riittävät ja ennen kaikkea hyvällä sykkeellä hakemaan uusia haasteita. Alkukesästä starttasimme toiminnan sekä naisten että miesten puolella keräämällä kiinnostuneita pelaajia rosteriin. Miehiä on mukana 20 ja naisia 22. Sekä miehissä että naisissa tavoitteena on muodostaa kaksi joukkuetta, jotka osallistuvat PLPG:n edustajina 2024 sarjapadelkaudelle.

Varsinkin naisten puolella syksy on lähtenyt jo vauhdilla käyntiin. Tarkkasilmäisimmät ovat saatteet huomata PLPG:n somessa pyörineet pelaajakortit, sieltä pääset tutustumaan Ladyihin paremmin. Treenivuorot käynnistyivät elokuun alussa ja viimeksi sunnuntaina valmentajat Mikael Toivonen ja Robin Hokkanen luotsasivat ladyja kenttien valloituksessa. Kokemusta Padelliiton alaisista turnauksista on haettu sekä kotiturnauksissa Padel Arenalla että pitkin Etelä-Suomea muiden seurojen tapahtumissa. Kotiin tuomisina on ollut mm. D-tason voitto Järvenpäässä parille Henna Uljua/Janika Martinsalo, taisteltu hopea C-tason debyytissä parille Henna Hurmalainen/Pirjo Korpilammi sekä D-tason voitto Myllypurossa Charlotta Wackströmmille parinaan Porvoon Padel ry:n Carolina Söderqvist.

Seuraava kotiturnaus käydään lauantaina 2.9.2023, kun Back to padel, Ladies!-tapahtuma valloittaa Padel Arenan. Padel Ladiesin mimmejä nähdään sekä C- että D-tasoilla, joten tervetuloa hallille kannustamaan ja viihtymään!

Itä-Uudenmaan Padelliigan syyskausi käynnistyy

Itä-Uudenmaan padelliigan kesäkauden viimeiset pelit ovat vielä käynnissä ja hienoja koitoksia ollaankin kentillä nähty. Kesäliigassa oli runsaasti ja poikkeuksellisen kovatasoisia osallistujia kaikissa sarjoissa, kiitos kaikille pelaajille osallistumisesta! Kesäkaudella tehtiin liigahistoriaa ennätyksellisen isolla mixty-sarjalla. Uutuutena oli valtaisa joukko ei-pariskuntia sekapeleillä, ja sama trendi tuntuu jatkuvan syyskaudellakin.

Itä-Uudenmaan padelliigan syyskierrokselle voi nyt ilmoittautua mukaan Padelutionissa. Tarkemmat ohjeet ilmoittaumiseen löydät plpg.fi/IUS23. Syyskierros pelataan 5.9.-31.12.23 vapaavalintaisesti kaikilla alueen kentillä. Mukana on tuttuun tapaan avoin, naisten sekä mixty-sarjat. Kaikissa sarjoissa pelataan tasolohkoissa, joten pelejä löytyy aloittelijasta kokeneeseen padelistiin. Rohkeasti mukaan! Jos olet kiinnostunut liigasta, mutta sinulla ei ole vielä paria, ota yhteyttä PLPG:n hallituksen tyyppeihin tai Mikael Toivoseen.

Padel Rules! 25.8.

Padel Ladies järjestää matalan kynnyksen padeltapahtuman Arenalla 25.8. Tapahtuman tavoitteena on levittää padelin riemua ja haastoimmekin aloittelevat pelaajat tuomaan ystäviään kokeilemaan lajia. Ohjelmassa on aloittelijoille suunnattu Americano sekä ”Ensi kosketus padeliin”-valmennus ensimmäistä kertaa lajiin tutustuville. Hauskojen pelien ja iloisten onnistumisten lisäksi tarjolla on pientä purtavaa, kuohuvaa tietenkään unohtamatta! Avasimme kaksi lisäpaikkaa, joista toinen saattaa olla vielä vapaana Sinulle. Ole nopea ja ilmoittaudu Playtomicissa Padel Arenan aktiviteeteissa tai järjestäjille: Hanna Songpraguy ja Heta Sundström.

Syksyllä tulossa

Ylläolevien lisäksi suunnittelimme tulevaa syksyä ja eipäs kuulkaa malteta odottaa, että päästään julkaisemaan kaikki suunnittelun alla olevat asiat!

Miehille suunnattu teematurnaus järjestetään Arenalla marraskuussa. Sarjoina tulee olemaan aloittelijat, harraste ja edistyneet. Teeman mukaisesta varustautumisesta on luvassa erikoispalkinto, mutta tästä lisää tapahtuman tullessa julki. Tätä turnausta et halua missata, joten nyt viimeistään PLPG:n some Facebookissa tai Instagramissa seurantaan, tarkempi tiedotus on tulossa!

Oletko joskus tuskaillut peliseuran puuttumisen kanssa? Niin me kaikki! Siksi olemme luomassa pelikutsuryhmiä watsappiin helpottaaksemme oman tasoisten pelikavereiden löytämistä. Infoamme ryhmien perustamisesta ja niihin liittymisestä tarkemmin myöhemmin PLPG:n nettisivuilla.

Olemme saaneet toiveita alkeiskurssista ja niitä suunnitellaan parhaillaan seuran valmentajien Saran ja Robinin kanssa.

Talven pimeyttä tulemme valaisemaan hiukean hauskoilla, jo perinteeksi muodostuneilla PLPG:n pikkujouluilla!<3

Seuraava hallituksen kokous on 27.9. seuran toimistolla Tarmola Padelin talossa JC Team Gearin tilojen yhteydessä. Vaan kyllä meihin kaikkiin saa olla yhteydessä myös kokousten välillä kentän laidalla tai vaikka WhatsAppin välityksellä.

Lisätietoja: plpg.fi/hallitus