Itä-Uudenmaan padelliigassa oli syyskaudella 2022 hurjat 300 peliä miesten, naisten ja mixtyn sarjoissa yhteensä 11 lohkossa. Keräsimme tavallista isommat lohkot ja pidemmät kaudet, jotta kaikissa lohkoissa saadaan järjestettyä reilu määrä pelejä samalla osallistujamaksulla. Syyskauden finaaliottelut pelataan 14. tammikuuta Baller Padelissa. Tervetuloa katsomaan, kun parhaimmisto taistelee Itä-Uudenmaan paremmuudesta.

Kevätkauden ilmoittautuminen on nyt avattu. Syyskaudelle osallistuneet parit on siirretty kevätkaudelle. Pelipareihin saattaa tulla muutoksia, mutta lähtökohtaisesti lohkojen kaksi parasta nousee ylempään lohkoon ja kaksi alinta putoaa alempaan lohkoon.

Huom! Samalla pienellä liigamaksulla voit osallistua myös mixty-sekasarjaan. Osallistumismaksu 25 € / pelaaja tai 20 € Padel Ladies and Padel Gents ry:n jäsenille maksetaan Playtomicissa myöhemmin annettavan linkin kautta. Liity jäseneksi ennen ilmoittautumista. 10 € jäsenmaksulla saat kympin pelirahaa ja alennuksia paikallisille kentille.

Liity mukaan RankedInissä:

ITÄ-UUDENMAAN PADELLIIGA NAISET KEVÄT 2023

ITÄ-UUDENMAAN PADELLIIGA MIEHET / AVOIN KEVÄT 2023

ITÄ-UUDENMAAN PADELLIIGA MIXTY KEVÄT 2023

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *