Itä-Uudenmaan padelliigan kesäkausi on vielä täyttä vauhtia meneillään, mutta ensimmäiset lehdet ovat jo pudonneet syksyn merkiksi. Siispä avaamme paljon odotetun ilmoittautumisen Itä-Uudenmaan padelliigan syyskaudelle. Kevätkausi pelattiin huiman sadan parin voimin, ja ennakolta odotamme kaikkien aikojen suurinta paikallisliigaa.

Itä-Uudenmaan padelliigan syyskausi pelataan 5.9.-31.12.2023 kaikilla alueen kentillä ja eri tasoisissa lohkoissa. Tulossa on tuttuun tapaan avoin, naisten ja mixty-sarjat. Kaikissa sarjoissa on myös paria etsiviä pelaajia, joten voit ilmoittaa liigajohdolle, jos haluat peleille uuden kaverin kanssa. Viime kaudella naisten sarjan 32 parista 18 oli uusia. Peliparin vaihtaminen on yleistä juuri kauden vaihtuessa.

Syyskaudelle on odotettavissa ennätyksellisen osallistujamäärän lisäksi helpotuksia ottelujärjestelyihin ja muita uudistuksia. Otteluita voi sopia pelattavaksi millä vain seudun hallilla.

Ilmoittaudu Padelutionissa

Ilmoittautuminen on avattu Padelution-järjestelmään. Rekisteröityminen mukaan on todella helppoa. Ilmoittaudu näin:

  1. Valitse Ilmoittaudu (tai Sign Up) haluamasi sarjan syyskaudelle. Kirjaudu ensin sisään tai rekisteröidy järjestelmään. Kaikki sarjat näkyvät Itä-Uudenmaan padelliigan pääsivulla.
  2. Lisää itsellesi pari. Jos kaverillasi ei ole Padelution-tiliä, voit hänen luvallaan luoda sen. Tarvitset hänen sähköpostiosoitteensa ja puhelinnumeronsa.
  3. Valitse oma arviosi pelaajatasosta alasvetovalikosta ja tarkenna sitä lyhyesti pakolliseen lisätietokenttään.

Siinä se! Kun kausi alkaa, saat sähköpostiisi vahvistuksen ja liittymislinkit lohkojen WhatsApp-ryhmiin. Liigan kausimaksu maksetaan seurakaupassa, ja linkki tuotteelle jaetaan lohkokohtaisissa WA-ryhmissä kauden käynnistyttyä. Liigamaksu on Padel Ladies and Padel Gents ry:n jäseneltä 20 € ja muilta 25 € / hlö. Kausimaksu maksetaan seurakaupassa osoitteessa plpg.fi/iumaksu.

Tarvitsetko apua? Voit milloin tahansa pyytää apua liigajohdolta WhatsApp-tukiryhmässä tai ilmoittautua suoraan liigajohdolle. Itä-Uudenmaan padelliigaa järjestävät Padel Ladies and Padel Gents ry:n hallitus, Mikael Toivonen ja Tero Pirttimaa.

Tervetuloa mukaan!

Liigajohto:
Laura Lindfors, Hani Olsson, Samuli Pekkalin, Tiina Ravaska, Sami Sinkko, Hanna Songpraguy tai Heta Sundström (eli Padel Ladies and Padel Gents ry:n hallitus) Tero Pirttimaa tai Mikael Miku Toivonen