Jäsenedut

Tälle sivulle kokoamme ohjeet Padel Ladies ry:n jäseneduista sekä niihin liittyvistä etukoodeista ja käytännöistä. Nämä edut ovat vain yhdistyksen jäsenille. Yhdistyksen jäsenmaksu on 10 euroa. Liity jäseneksi.

Jäsenedut lyhyesti 10 € vuosimaksua vastaan:

  • Huimat 30 € klubirahaa porvoolaisille halleille: 10 € Tarmola Padeliin, 10 € Padel Arena Porvooseen ja yhteensä 10 € Kartano Padelin kentille
  • 20 % alennus Itä-Uudenmaan padelliigaan
  • 20 % alennus seuratuotteisiin (sisältäen myös mm. nilkka-, kyynärpää- ja polvitukia)
  • Padelliiton edut

Seuran toimintakausi vaihtui huhtikuussa 2023. Huomioithan, että esimerkiksi Playtomicissa ei ole automaatiota jäseneduille, joten etujen kirjautumisessa on pieni viive. Yleensä edut kirjataan seuraavana maanantaina.

Suomen padelliiton jäsenedut myös jäsenille

Suomen Padelliitto on aloittanut toimintansa vuonna 2004. Nykyinen liiton virallinen nimi Suomen Padelliitto ry, Finlands padelförbundet rf rekisteröitiin vuonna 2019. Suomen Padelliitto on Suomen Olympiakomitean, Euroopan padelliitto FEPA:n sekä kansainvälisen padelliitto FIP:n jäsen.

padel.fi

Olemme Suomen padelliiton jäsenseura. Jäsenemme pääsevät siis osallistumaan liiton turnauksiin sekä nauttimaan padelliiton neuvottelemista jäseneduista.

Itä-Uudenmaan padelliiga

Padel Ladies and Padel Gents ry järjestää Itä-Uudenmaan isoimman harrastesarjan aloitteleville ja kokeneille harrastajille. Lue lisää sivulta plpg.fi/iu.

Padel Ladies and Padel Gents ry:n jäsenenä osallistumismaksu on ainoastaan 20 € / pelaaja (normaalihinta on 25 €). Samalla liigamaksulla voit osallistua useampaan sarjaan eli vaikka myös mixtyyn.

Padel Arena Porvoo

Padel Arena Porvoon takana on viiden hengen porvoolaislähtöinen kaveriporukka, joka on pelannut ja seurannut padelin kehitystä Suomessa jo useamman vuoden ajan. Kilpailuhenkisinä ja sosiaalisina ihmisinä he hurahtivat padeliin jo ensi kerrasta. Siitä lähti ajatus oman padelareenan perustamisesta. Ylpeinä porvoolaisina, sijainti oli luonnollisesti Porvoo.

Porvoon uusin halli on suunniteltu lajikäyttöön ja viimeistelty äänentoistoa, valaistusta, saunoja ja katsomoja myöten sosiaaliselle lajille sopivaksi.

padelarenaporvoo.com

Padel Ladies and Padel Gents ry:n jäsenet nauttivat hallilla seuraavista eduista:

10 € klubirahaa käytettäväksi kenttävuoroihin
2 € ale päivähinnoista klo 6-16 (hinta max 24 € / h)
Ilmaiset mailavuokrat jäsenille
Jäsenhintoja Pro Shoppiin
Jäsentapahtumia (mm. SUUR-Americanot)

Jäsenhintoja Americanoihin, valmennuksiin ja muihin tapahtumiin. Lisäksi kenttävuorot tulevat varattaviksi 28 vrk etukäteen, kun ne normaalisti aukeavat 14 pv ennen.

Edut kirjataan Playtomic-profiilillesi

Tarmola Padel Porvoo

Tarmola Padel Porvoossa pääset pelaamaan ilmastoidussa hallissa päivittäin klo 06-00. Käytössäsi on viisi korkealaatuista kenttää, joista kolme on panorama-kenttiä ja kaksi uusinta kenttää Mondo Supercourt XN -alustalla. Hallissa on pukuhuoneet, suihkut sekä viihtyisä oleskelutila.

Maksuttomat pysäköintipaikat sijaitsevat aivan hallin vieressä. Halli sijaitsee kahden kilometrin päässä Porvoon keskustasta Tarmolan kaupunginosassa. Samassa kiinteistössä sijaitsee huippuvarusteltu GOGO Express-kuntosali, kahvila-lounasravintola Werneri, jolla on vuokrattavana 20 henkilön kokoustila sekä Padel Ladies and Padel Gents ry:n toimisto (uloskäynnin yhteydessä).

tarmolapadel.fi

Uudelle kaudelle 2023 Tarmola Padel on myöntänyt Padel Ladies and Padel Gents ry:n jäsenille jäsenedun:

10 € klubirahaa käytettäväksi kenttävuoroihin

Edut kirjataan Playtomic-profiilillesi

Kartano Padel HAIKKOO

Kartano Padel Haikkoon ulkopelikentällä pääset nauttimaan upeasta kartanomiljööstä. Haikon Kartanon alueelle rakennettu ulkopelikenttä tarjoaa elämykselliset puitteet kaikille Padel harrastajille ja lajista kiinnostuneille. Tervetuloa pelaamaan ja viihtymään!

kartanopadel.com

Kartano Padel Haikkoo tarjoaa Padel Ladies and Padel Gents ry:n jäsenille:

5 € klubirahaa käytettäväksi kenttävuoroihin
10 % alennus kenttävuoroista jäsenille

KARTANO PADEL ÖLSTENS

Kartano Padel Ölstens (entinen Baller Padel) on mutkaton ja kotoisa kahden kentän padelkeskus Helsingin puolella Porvoota. Tunnelmallinen halli tunnetaan loistavista valmennuksista ja tapahtumista, joita järjestetään säännölliseen tahtiin kaiken tasoisille pelaajille.

kartanopadel.com

Kartano Padel Ölstens tarjoaa Padel Ladies and Padel Gents ry:n jäsenille:

5 € klubirahaa käytettäväksi kenttävuoroihin
10 % alennus kenttävuoroista (ei prime time -vuorot arkisin klo 15-21)
Varauskalenterin näkymä 4 vkoa etukäteen tavallisen 2 viikon sijaan

Edut kirjataan Playtomic-profiilillesi

JC Team Gear

Porvoolainen JC Team Gear on erikoistunut urheiluvarusteisiin ja seuratuotteisiin. Kumppaniseurat saavat oman malliston, verkkokaupan ja laajan varaston edut ilman ison varaston riskejä. Tuotteita ei tarvitse ostaa itselleen varastoon, vaan JC Team Gear huolehtii niin varastosta, toimituksista kuin asiakaspalvelusta loppuasiakkaalle.

Seuramme toimisto on samoissa tiloissa JC Team Gearin kanssa Tarmola Padelin sisäänkäynnin vieressä.

Padel Ladies and Padel Gents ry:n jäsenenä saat seuratuotteet jäsenhinnalla 20 % alennuksella. Seurakaupasta löydät myös lajiin sopivia urheilutukia.

Plpg.fi/seurakauppa

Etukoodi: Padelkaveri

Mallistoa on nähtävissä JC Team Gearin myymälässä Tarmola Padelin sisäänkäynnin vieressä. Seuran toimisto on on myymälän yhteydessä.