Kesätarjouksia Padel-leideille

Jäsenedut

Porvoolaiset padelhalliyrittäjät tarjoavat kesäherkkuja paikallisille padelharrastajille. Niin Padel Arena Porvoo kuin Baller Arena tarjoavat hyviä kesäpaketteja All you can play -periaatteella.

Padel Arena Porvoo

Padel Arena Porvoon kesäpaketit vain Padel Ladies ry:n jäsenille:

Pelaa niin paljon kuin haluat 1.6.-31.8.2022 hintaan 199 € tai arkipäivisin päivävuoroilla (klo 6-16) hintaan 79 €. Kuukausihinta samalle henkilökohtaiselle Pelaa niin paljon kuin haluat -paketille on kesäkuussa 79 €, heinäkuussa 59 € ja elokuussa 79 €.

Näillä vuoroilla saat itsellesi rajattoman määrän pelejä, mutta korkeintaan 5 x 1.5h vuoroa samaan aikaan varattuna. Huom! Padel Ladies ry:n jäsenenä saat 1.6. alkaen varattua Padel Arena Porvoosta vuoroja 4 vkoa etukäteen, siis kaksi viikkoa ennen muita Playtomicissa.

Kesäpaketit voi maksaa myös virikeseteleillä. Varaa kesäpaketti itsellesi osoitteesta info@padelarenaporvoo.com.

Baller Padel

Myös Baller Padel tarjoaa Padel-leideille edullisia kesäpaketteja. Paketteja on kolme. Kulta- ja hopeapaketit ovat voimassa 15.5.-15.8. välisenä aikana. Kultapaketilla 195 € (norm. 210 €) pelaat koska tahansa ja hopeapaketilla 89 € (99 €) päiväaikoina klo 6-15. Pronssipaketti 59 € (65 €) on voimassa heinäkuun ja oikeuttaa pelaamiseen kaikkina kellonaikoina.

Kesäpaketit voi maksaa myös virikeseteleillä. Varaa kesäpaketti itsellesi osoitteessa ballerpadel.fi/ajankohtaista.

Liity jäseneksi

Tarjoukset ovat Padel Ladies ry:n jäsenille. Jos et ole vielä jäsen (vuosimaksu 10 €), voit liittyä jäseneksi osoitteessa plpg.fi/jaseneksi.