Padel Rules! Ensikosketus padeliin, kaverin kanssa tai ilman!

Perjantaina 25.8. kello 18-20, Padel Arena Porvoo (Höylänlastu 1) Aloittelijoiden Americano ja alkeisvalmennus

Padel Ladies järjestää ensikertalaisille valmennuksen, jossa tutustutaan padelin perusteisiin koulutetun valmentajan johdolla, sekä samanaikaisesti aloittelijoiden Americano turnauksen. Varsinainen valmennus kestää 1h, jaamme osallistujat kahteen ryhmään paikan päällä, kaikkien tulisi olla paikalla viimeistään kello 18.
Ilmoittautuminen pareittain – toinen henkilö osallistuu aloittelijoiden Americanoon ja toinen ensikertalaisen valmennukseen. Osallistuaksesi aloittelijoiden Americanoon, sinun tarvitsee vain tuntea lajin perusteet. Ilmoittautuminen Playtomicin aktiviteeteissa pareittain yhteishintaan 15€ (tarkempi ohje Playtomicin tapahtumakuvauksessa). https://playtomic.io/tournaments/a9bc6152-77a2-41ac-af0f-f08401078ff4

On myös muutama paikka pelkkään ensikertalaisen valmennukseen! Jos sinua on aina kiinnostanut testata lajia, mutta sinulla ei ole kaveria, joka voisi osallistua Americanoon, laita ilmoittautumiskysely osoitteeseen info@padelladies.fi (tällöin tapahtuman hinta 5€) ja maksuohjeen saa paluusähköpostissa.


Tarvitset mukaan ainoastaan iloista mieltä ja sisäpelikengät, mailan saat lainaksi hallilta. Tapahtumassa tarjolla kuohuvaa ja pientä purtavaa!

Lisätietoja tai ilmoittautuminen:
info@padelladies.fi
Hanna Songpraguy, p. tai WA: 045 630 9027
Heta Sundström, p. tai WA: 040 124 1110

Padel Ladies and Padel Gents ry. on porvoolainen urheiluseura, jonka tarkoituksena on saada matalalla kynnyksellä uusia padelharrastajia Porvooseen. Järjestämme valmennuksia, turnauksia ja pyöritämme paikallista harrasteliigaa (ks. Itä-Uudenmaan padelliiga). Kymmenen euron vuosimaksulla saa mm. 30 € pelirahaa porvoolaisille padelhalleille. Liity jäseneksi.