Järjestämme tulevana perjantaina aloitteleville harrastajille suunnatun Americanon Padel Arena Porvoossa klo 18-20. Americanossa pelataan (tällä kertaa) kahdeksan hengen yksilöinä, ja pari vaihtuu lyhyiden pelien välissä. Pääset siis kokeilemaan pelaamista seitsemän erilaisen parin kanssa.

Huom! Tällä kertaa ennen Americanoa on tarjolla pelillinen pikavalmennus helpottamaan yhteispeliä kentällä. Valmennuksesta vastaa kokenut kaksikko Robin Hokkanen ja Sara Nordberg.

Kanssakilpailijasi eivät ole ensimmäistä kertaa pelikentällä, osa heistä saattaa olla pelannut syksyn Itä-Uudenmaan padelliigan alimmissa lohkoissakin. Americanon pistelaskua ei tarvitse kuitenkaan tuntea tai hankkia itselleen paria tähän pelikerralle.

Jos siis olet jo käynyt kokeilemassa padelia, joko käynyt tai et ole käynyt Americanoissa ja voisit ottaa molempiin vastaan valmentajan vinkin tai kaksi, LÄHDE MUKAAN. Lisätietoja esim. WhatsAppilla paikalla olevilta seuran edustajilta Hannalta tai Hetalta.

Aloittelijoiden Americano pikavalmennuksen kera on avoin kaikille aloittelijoille sukupuolesta tai jäsenyydestä riippumatta.

Ilmoittaudu mukaan Playtomicissa Arenan aktiviteeteissa tai tilaisuuden järjestäjille.

LISÄTIETOJA JA ILMOITTAUTUMINEN

Hanna Songpraguy, 045 6309027

Heta Sundström, 040 1241110

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *