10 € jäsenmaksulla padel-kavereita ja etuja

Padel Ladies ry on loppuvuonna 2021 perustettu yhdistys. Sen tavoitteena on saada matalalla kynnyksellä naisia padel-harrastuksen pariin. Järjestämme valmennuksia, turnauksia ja pyöritämme harrasteliigaa. Usein vasta aloittaneet harrastajat ovat aktiivisia etsimään peliseuraa paikallisessa Facebook-ryhmässämme.

Neuvottelemme paikallisten ja kansallisten yritysten kanssa yhteistyöstä tapahtumien, palkintojen ja jäsenetujen osalta. Yhdistyksen kantavana ajatuksena on, että pieni jäsenmaksu maksaa itsensä heti takaisin. Tutustu yhteistyökumppanuuksiin ja ehdota yhteistyötä.

Jäsenmaksu on 10 € / toimintavuosi.
Ensimmäinen jäsenyyskausi on 31.3.2023 asti.

Liity jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuslomake tai lähettämällä seuraavat tiedot sähköpostitse osoitteeseen info@plpg.fi:

  • nimi
  • puhelinnumero
  • kotiosoite
  • sähköpostiosoite
  • aloittelija / vähän jo pelannut / kilpaharrastaja

Jäsenyys vahvistetaan maksamalla jäsenmaksu. Jäsenyyden voi maksaa tilille FI71 3131 1002 3541 85 Padel Ladies ry (viitenumeroksi 123) tai käteisellä (esim. Mobile Pay) Hetalle 040 124 1110 tai Hanille 0500 519060.

Padel Ladies Porvoo

Yhdistyksen toiminta käynnistyi Porvoossa. Toiminnassa on mukana yli sata paikallista padel-naista. Lue Padies Ladies Porvoon esittely.

Paikallista toimintaa teillekin?

Onko teillä innokas porukka, joka haluaa järjestää paikallista padel-toimintaa naisharrastajien iloksi? Avaamme mielellämme alasivuja muillekin paikkakunnille. Ota yhteyttä Padel Ladies ry:n aktiivijäseniin.