Seuraa johtaa toimintakauden ajalle valittu hallitus, sihteeri ja rahastonhoitaja. Hallitus on valittu vuosikokouksessa 6.4.2024.

Voit olla yhteydessä meihin missä tahansa seuran toimintaan liittyvään asiassa. Otamme ilolla vastaan yhteistyöehdotukset, kutsumme toimintaamme mukaan uusia paikkakuntia, ja lähdemme hanakasti mukaan padelin ilosanomaa jakaviin ideoihin.

Aarne Halén on huippuvauhdilla hurahtanut padelaktivisti, joka löysi lajin pariin sulkisporukkansa kautta. Hän on pelaajana uskomaton tsemppari ja myös kentän ulkopuolella huumorin kukkanen. Kuultu on myös, että mieheltä löytyy sääntöosaamista, jolla käännämme säännöt tehokkaasti puolellemme. Hallituksessa hän vastaa mm. sponsoroinnista ja jäseneduista.

Petra Kraufvelin-Bergman on ”valaistuksen” kokenut sohvaperuna ja esimerkillään innostanut monia kokeilemaan lajia. Hän mainostaa padelia heti, kun on jotain mainostettavaa, vinkkaa vapaista treenivuoroista ja valmennusryhmistä, järjestää ihmisille pelejä ja auttaa jos joku tarvitsee peliparia. Itsestään hän on löytänyt varsinaisen treenihirmun. Kehittymishalu on kova ja niin myös hinku tuottaa yhtä tasalaatuisia lyöntejä kuin keittiössä syntyy leivoksia. Petra tekee maailmankaikkeuden parhaita gluteenittomia mokkapaloja, jotka maistuvat myös jauhoisille herkkusuille. Seurassa hän ottikin tontilleen mm. kahviotoiminnan kotiturnauksissa.

Hani Olsson on yksi seuran kolmesta perustajasta ja seuran puheenjohtaja. Pelaajana hän pyrkii pitämään päänsä kasassa. Onnistumisen huomaa mm. tasajaloilla hyppimisestä ja kiroilusta kentällä. Seuratyössä hän tekee suurimman työnsä sarjapadelin joukkuejohtajana sekä kilpailu- ja liigajärjestelyissä.

Global Head of Padel Gents, varapresidenttimme Samuli Pekkalin, on kokenut kolmannen hallituskauden konkari. Pelaajana hän on totinen herrasmies, jonka kiltti pelityyli täydentää erityisesti hyökkäävää leidiä rinnalla. Erityiskiitoksen hän ansaitsee pelikaverina taidosta hakea pallon kuin pallon, jos kaveri käskee. Jahka duunikiireet vähän taas hellittävät, Samuli hakee seuralle sisarpaikkakuntaa mm. yhteisiä ystävyysturnauksia varten.

Rahastonhoitajamme Stina Rantanen on tunnettu kentällä tarkoista lyönneistä ja tunteista. Stina tunnetaan yhtä puheliaana ja avuliaana niin kentällä kuin sen ulkopuolella, ja hän ottaa mielellään vastuuta. Olemmekin erittäin kiitollisia, että hän otti vapaaehtoisena roolia seuran talouden seurannassa ja avustusten hakemisessa.

Seuran sihteeri Hanna Songpraguy on kehittynyt padelpelaajana harrastavasta häslästä voitontahtoiseksi syöttökoneeksi. Hänen näyttävät syöttöliikkeensä pelästyttävät vastustajan, eikä hän pelkää tuoda esiin persoonaansa kentän ulkopuolellakaan. Tyyppinä hän on suunnattoman suloinen ja tuo iloksemme myös pienempiä padelisteja pörräämään hallille. Yhdessä Hetan kanssa hän järjestää mm. Suur-Americanoja ja aloittelijoiden tutustumisiltoja uusien ja vähän jo lajiin tutustuneiden iloksi

Heta Sundström, seuran toinen perustajasiskoista, löysi lajin pariin siskonsa kehotuksesta osallistua alkeiskurssille. Onneksi hän tuli, sillä siitä löytyi yli nelikymppisenä leidin ensimmäinen urheiluharrastus. Kunto ja taidot ja etenkin tahto ovat kasvaneet jo useamman kauden aikana. Hetan kanssa onkin kiva pelata ja löytää se yhteinen padelin kieli. Heta on yksi seuran monista ”minua voi pyytää aina peleille” -innostujista, ja hän pyörittääkin seuran WhatsApp-yhteisöjä, jotta jokaisella on sopivan tasoisia pelikavereita.

Henna Uljua ammentaa armottomat kapteeni-, kannustus- ja pelitaitonsa salibandystä, jossa hän on moninkertainen Suomen mestari. Monipuolisesta pelikokemuksesta onkin hyötyä, kun hän luotsaa naisten ykkösjoukkuetta sarjapadelissa voittojen tielle. Markkinoinnin ammattilaisena hän koordinoi seuran viestintää ja sosiaalisen median käyttöä.

Ilkka Vaittinen pyydettiin hallitukseen kehittämään seuran junioritoimintaa. Hän on pidetty valkku, joka innostuu onnistumisista ja lähtee mielellään kehittämään padelpuuhaa kaikenikäisille harrastajille. Ile on siippansa kanssa loistava esimerkki myös toimivasta pariskuntapadelista. Kyllä mieskin voi pärjätä, kunhan tottelee leidinsä lempeitä käskyjä 🥰

Hallitus 6.4.2024 alkaen:
Heta Sundström (vas. ylh.) Hanna Songpraguy, Hani Olsson, Ilkka Vaittinen, Petra Kraufvelin-Bergman, Aarne Halén,
Stina Rantanen (vas. alh.), Henna Uljua, Samuli Pekkalin