Padel Ladies Porvoo ilmoittautuu mukaan seuraavalle kaudelle Suomen padelliiton sarjapadeliin kahden joukkueen voimin. Naisten joukkue on perustettu kesäkuussa 2023, ja sen jäsenet julkaistaan vähitellen tällä sivulla ja sosiaalisessa mediassa. Seuraa kanaviamme Instagramissa ja Facebookissa. Naisia valmentaa kokenut valmentajakaksikko Mikael Toivonen ja Robin Hokkanen.

#Padelladies24 Facebookissa

#Padelladies24 Instagramissa

Anna-Mari Toivonen

Anna-Mari on aina tykännyt pallopeleistä. Padeliin hän hurahti vuonna 2021, ja laji vei nopeasti mukanaan. Hänen kehittynyt pallosilmänsä ja nopeat liikkeet sopivat padeliin kuin kruunu kuningattaralle.

Anna-Marin vahvuudet tulevat parhaiten esille A-ruudusta, mutta hän pystyy sopeutumaan ja pelaamaan tarvittaessa myös B-ruutua. Varmat ja juuri oikean mittaiset roikkulyönnit kiusaavat sopivasti vastustajaa ja turvaavat onnistumisia omalle joukkueelle.

Hän tykkää pelata sekä naisten että mixty-pelejä ja pelikokemusta on haettu ulkomailta asti, esimerkiksi Espanjan kentiltä. ”Aivan huippua päästä tähän joukkueeseen mukaan näiden huipputyyppien kanssa”🔥🥰

Charlotta Wackström

Iloinen Charlotta Wackström eli Lotta on aina harrastanut useita eri urheilulajeja ja aloitti padelin toissijaisena ”kerran viikossa” -harrastuksena. Niin vain kävi, että yhtäkkiä Lotta löysi itsensä padelkentiltä melkein joka päivä. Mitenkään ei ole koukussa 🤪

Viime kaudella Lotta pelasi naisten kakkosdivarissa. Lisäksi hän on pelannut just about jokaisessa liigassa Porvoossa mitä vain löytyy. Tässä jengissä on kuitenkin jotain erityistä: ”Odotan innolla pääsemään pelaamaan tässä jengissä.”

Hanna Karlsson

Padel Ladiesin seurahistorian neljännelle jäsenelle joukkuevalinta oli selvä. Niinpä Hanna Karlsson, tuo vahva puolustuspelaaja ja loppuun asti tasaisen varmana taisteleva taiturimme, päätti liittyä leideihin. Hanna on kuluneella padelkaudella hakenut kokemusta naisten kakkosdivarista, Luolamaan akatemiasta sekä Espanjan padelkentiltä.

Kokeneena joukkuepelaajana Hanna innostui uuden kauden kivenkovasta kokoonpanosta: ”Kaudelle 2024 on tulossa supermahtava jengi. En malta odottaa, että päästään yhdessä kentille!” Ja jos ei Hanna itse ole kentällä, hän kannustaa joukkuekavereitaan kentän laidalta tai hengessä mukana.

Hanna Kuntsi

Oletko pohtinut, miltä näyttäisi sulkapallo padel-kentällä? Siinä tapauksessa kannattaa katsoa Hannan pelejä. Sulkis-smash on yksi hänen bravuurilyöntejään. Tämä vekkuli pelikaveri ottaa jokaisen treenipelinsä tosissaan, eikä jätä sitä näyttämättä. Paremmin lempinimellä ”Kuntsi” tunnetun pelaajamme kyllä kuulee, jos peli ei kulje. Eikä tämän leidin kohdalla kannata yllättyä vähän ronskimpaakaan kieltä, jolla hän psyykkaa itsensä täydelliseen wiboraansa. Se jos sattuu osumaan kohdilleen, voi kokeneempikin vastustaja hieman säikähtää. Todellisen leidin lailla Kuntsi ei kuitenkaan tähtää vastustajaansa – ainakaan tarkoituksella.

Pelikaverina Hanna on hauska ja kannustava. Hänen pelityylinsä sopii hyvin näille liki puoliammattilaisille kentille, ja kolmen padelvuotensa aikana Kuntsi onkin nähty ja todellakin kuultu jo kymmenissä turnauksissa. Lähialueiden padelkentät ovat siis tuttuja, ja monenlaiset pelikaveritkin. Sarjapadelin riemua Kuntsi odottaa innolla joukkueensa kanssa: ”Tänne mitään höntsäämään tultu”.

Henna hurmalainen

Hurmalaisen Hurrikaanin ehdoton vahvuus peliparina on luotettavuus ja rauhallisuus. Ei ole tilannetta, jossa Henna ei pystyisi rauhoittamaan pelikaveriaan paineen alla. Ihan turha luulla siis, että tämä leidi nöyristelisi tai katkaisisi selkärankaansa. Tämä ikiliikkuja taistelee loppuun asti.

Pelaajana häntä kuvaillaan vahvaksi puolustajaksi, joka odottaa tilaisuuttaan ja pudottaa vastustajansa yllättävillä verkkoa hipovilla palloillaan. Monipuolisen palloilutaustan myötä Henna haluaa kehittyä pelaajana ja käyttääkin leijonanosan vapaa-ajastaan padelhalleilla.

Joukkuepelaajana hän iloitsee eniten uusista tuttavuuksista, joita löytyy myös uudesta sarjapadeljoukkueesta. Luvassa on kovia pelejä uusien kavereiden kanssa:

”Periksi ei anneta, mutta hauskaa pitää olla!”

Henna Uljua

Sitä luulee välillä olevansa todella tarkka omissa kulmapompuissaan tai lyhyissä stoppareissaan. Pelaapa Hennaa vastaan ja hän osoittaa luulosi vääriksi. Miten hän voikin ehtiä jokaiseen palloon, jonka nokkelana hänelle nakkaat? Ja turha odottaa kiltistä ulkokuoresta, että Hennan lyönnitkin olisivat kaverillisia. Ei, tähän leidiin on piiloutunut järjettömän tarkkoja laakapalloja lataava tykki.

Eihän se toki mikään ihme ole, että tarkkuutta löytyy, sillä tämä taitava, ulottuva ja kovan pelisilmän padelisti löysi padelin ääreen sählykentän legendana. Sählykenttien mestarilta luonnistuu myös padelpallolla mikä tahansa lyönti, mihin tahansa kohti kenttään. Suomalainen padel-genre ottaa kiitollisuudella vastaan Hennan kaltaisen monilahjakkuuden. Hänen kanssaan haluatkin pelata samalla puolella, etkä todellakaan häntä vastaan. Harmi vastustajille! 🤷‍♀️

Henna Virkki

Henna opettaa vastustajia keräämään palloja kulmista. Hän on kuin pallotykkimme Tyyne, jonka osumatarkkuus kulmiin on täysin virheetön. Kovien laakeiden pallojen lisäksi hänen tavaramerkkeihinsä kuuluvat myös syötöt, jotka hän osaa virittää vastustajalleen täysin mahdottomaksi vastaanottaa.

Pelikaverina Henna on suloisuuden jättiläinen. Hän osallistuu aktiivisesti niin strategian hiomiseen kuin jälkipeleihin. Tappion kohdatessa hän eheyttää padelkaverinsa takaisin lajin pariin rentouttavalla skumpalla tai saunalla tai molemmilla. Herttainen tapaus kuin mikä, paitsi ehkä vastustajien mielestä. Pakkoko sitä palloa on lyödä niin kovaa? No, tähän pallopelien jättiläiseen on pakkautunut myös melkoinen satsi voitontahtoa eli sorry, ladies. Täältä pesee! 💝

Janika Martinsalo

Kentän väsymätön ilostuttaja näkee kentällä vain mahdollisuuksia. Kovatkin vastustajat otetaan vastaan hyvällä mielellä ja kovalla tsempillä, turhia kumartelematta. Jos kentällä ei jalat käy, niin suu käy ainakin, vaan kyllä Janika hoitaa pelin selostuksen lisäksi myös pallotkin. Hänellä onkin poikkeuksellinen kyky sekä puhua että liikkua yhtä aikaa.

Monipuolisen ja vahvan urheilutaustansa avulla Janika ottaa vastaan puhtaat smashit ja pamauttaa niitä itsekin. Ja kohta tärähtävät niin vastapuolen kenttä kuin pelaajien polvetkin. Jos huonolla huumorilla saisi padelissa pisteitä, niin tämä nainen olisi eläketilinsä jo ansainnut. Tähänastiset palkintorahat perustuvat kuitenkin pelkästään taitoihin, ja potentiaalia löytyy silläkin puolella. Tämä oman elämänsä sketsihahmo kannattaakin ottaa tosissaan, jos sattuu toiselle puolelle verkkoa. Omassa joukkueessaan Janika tartuttaa ympärilleen peli-iloa ja onnistumisia, jolloin voitonriemu kumahtaa korkeaankin kattoon asti.

Jenni Ojala

Kylän kenttien pantteri ehtii ja ulottuu jokaiseen palloon. Ketterillä liikkeillään hän yllättää vastustajansa. Saatat luulla hänen olevan rennon rauhallinen yksilö, mutta yhtäkkiä huomaatkin, että pantterin isku on kuolettava.

Tyyppinä Jenni on totaalisen ihana, taitava yksilönä, mutta erityisesti myös joukkuepelaajana. Moni paikallisista Americano-pelaajista onkin käynyt keskustelun pelien jälkeen, kuinka ”sen Jennin kanssa oli niin kiva pelata”. Jos Robbie Williams on unelmavävy, tässä on joka naisen unelmapari: varma ja rauhallinen, ulottuva verkkopelaaja, tarkka linjalyöjä, vaarallinen syöttökone. Mitä vain tilanteessa tarvitaankin, Jenni on aina valmis 😍

Jennin nöyrä ja ystävällinen olemus tekee vaikutuksen ensikohtaamisesta alkaen. Ja todellisen leidin lailla – Hän pystyy niin häviämään kuin voittamaan pallonsa tyylikkäästi.

Johanna Östman

Hän hymyilee kuvassa ja kentälläkin, mutta sisällä on vakavasti otettava strateginen mestari, joka hyydyttää vastustajansa hymyn alta aikayksikön. Kivahan se on kentällä hymyillä, kunnes Johanna iskee taidokkaan lentolyöntinsä sinne, missä Sinun olisi pitänyt olla.

Nuorena Johanna harrasti myös yleisurheilua, ja monipuolinen pallotausta mm. jalkapallossa ja tenniksessä on vahvistanut Johannan pelisilmää. Mikään laji ei ole koukuttanut samalla tavoin kuin padel teki pari vuotta sitten. Peleille piti äkkiä päästä monta kertaa viikossa.

Johanna on monen paikan nainen: Hän pelaa molempia ruutuja ja myös mixty-pelejä. Padel-genressä hän iloitsee erityisesti siitä, että on saanut niin paljon uusia tuttavuuksia ja tietysti nyt pääsystään tähän mahtavaan porukkaan: ”Mitä kaikkea kivaa meillä onkaan tulossa!”

Lara Olsson

Joukkueen kuopus Lara on mahdollisesti maailman leppoisin pelikaveri. Rennon letkeä olemus yhdistettynä tiukkaan liikkeen hallintaan voi päästä kokeneemmankin vastustajan ihon alle. Miten näin rennolla otteella ja pienellä koolla lähtee noin teräviä ja voimakkaita lyöntejä? Matalapomppuiset lentolyönnit ja teknisesti taitavat viborat vievät vastustajan kirjaimellisesti kentänpintaan.

Urheilijana hän on oppinut hallitsemaan sekä mieltään että kehoaan tiukoissa paikoissa. Hän on noussut pyramidien huipulle cheerleadingissä ja oppinut kuuntelemaan pienimmätkin palautteet, jotka auttavat kehittymään edelleen. Nykyisin hänen ykköslajinsa on jenkkifutis, jossa tämän vikkeläjalkaisen taitopelaajan voi laittaa mille tahansa pelipaikalle. Voimaa ja peliälyä riittää niin pisteiden rakentamiseen kuin itseään isompien pelaajien taklaamiseen. Urheiluhenkeä löytyy siis, mutta turhia ei tarvitse kumarrella.

Kun Lara keskittyy peliin, hän ei ns. liikoja lätise. Kun hän puhuu, haluat pelikaverina kuunnella, sillä tämän pelaajan sanat ovat kultaakin arvokkaampia. Laralla on huima pelillinen näkemys ja taito kannustaa pelikaverinsa ylittämään oma tasonsa kerta toisensa jälkeen. Laran kanssa onkin mukava pelata, kunhan vain pääsee samalle puolelle verkkoa. Tässä leidissä on nopeiden jalkojen lisäksi palloilijan pelisilmä, viiltävä tekniikka ja joukkuepelaajan asenne. Pelikaverina Lara tuo kentälle roppakaupalla rauhallisuutta ja ripauksen nuoruuden intoa, joka innostaa pelissä yrittämään aina askeleen enemmän tai edes pysymään vauhdissa mukana.

Mari Tiisler

Kun Mari hakeutui Padel Ladiesin joukkueeseen, tulevat joukkuekaverit hyppivät tasajalkaa ilosta ja vastustajat kauhusta. Hänen smashinsä ovat Etelä-Suomen pelätyimpiä lyöntejä, sillä tähän naiseen on pakkaantunut kuorma-autollinen tekniikkaa, voimaa ja taitoa. Muut kentällä kyllä näkevät ja kuulevat, kuinka voimakas voitontahto tällä naisella. Ja kun joukkuekaverilta on ehtymässä voimat rinnalla, Mari valaa uskoa uuteen nousuun joko vaikuttavalla ”Taistelutahtoa!”-huudollaan tai silkalla ammattimaisen tyynellä olemuksellaan.

Mari on hionut tekniikkaansa vuosikaudet mm. tenniksen parissa ja pelaa molempia lajeja niin sekapeleissä kuin seudun kovimpien leidien kesken. Hänen peruslyönneissään kumahtaa vahva tennistausta, ja pelaaja verkon puolella yllättyy, millä vauhdilla pallot tulevat. Eipä kannata luulla siis, että tästä jonglööristä ei lähtisi kovia lyöntejä! Kaiken lisäksi tämä pallotaituri liikkuu nopeasti pallon perässä ja on varsin aktiivinen kentällä. Oma pelikaveri oppii nopeasti arvostamaan Marin peliälyä ja strategista osaamista. Hän on valoisa ja iloinen pelikaveri ja keskittyy jokaiseen palloon 100-prosenttisesti.

Pirjo Korpilammi

Pirjon miestä on kiittäminen siitä, että Pirjo löysi padelin reilu pari vuotta sitten, kun ensimmäiset padelhallit tulivat Porvooseen. Nykyisin Pirjo on pariskunnasta se ahkerampi pelaaja, ja perheen menot sovitetaan sujuvasti padelin kanssa. Prioriteetit ovat siis kohdallaan. Pirjon lempilyöntejä ovat bajada ja smash, jotka molemmat päätyvät varsin hyvällä prosentilla haluttuun kohteeseen.

Aiemmin Pirjo on harrastanut pitkään yleisurheiluja ja kerännyt kaapillisen verran SM-mitaleja. Sen lisäksi hän on pelannut kymmenen vuotta sulkapalloa ja kehittänyt pallosilmäänsä. Joukossamme on siis mestarillinen urheilija, joka tuntee monipuolisen kilpailemisen. Kilpailuhenkeä häneltä riittää, ja Pirjon kanssa lähdetäänkin voittamaan, oli kyseessä sitten lautapeli lasten kanssa tai muka leikkimielinen pihapeli ystävien kanssa

Voittamisen ilo onkin Pirjolle se suurin ilo joukkuelajissa. Hän odottaa uudelta joukkueeltaan kovia pelejä ja ennen kaikkea tilaisuutta jakaa yhdessä voitot ja rökälevoitot: ”Aina täysillä!” 🎉🎉

Reetta Aulanko

Aurinkoinen Reetta kannustaa aina parhaimpaan kentällä. Tiukan paikan tullen hän luo uskoa joukkuekaveriinsa Vamos-huudoillaan ja nostaa parin takaisin peliin yhteishengen voimin. Monipuolinen Reetta kehitti varsinaisen addiktion lajiin pari vuotta sitten. Hän viihtyy erilaisten pelaajien kanssa ja pelaa niin mixtyjä, naisten pelejä, Americanoja, Mexicanoja. You name it and she’ll nail it!

Strategista puolta hän kehittää valmennuksilla Suomessa ja Espanjassa sekä seuraamalla WPT-pelejä. Hänen suosikkipelaajiaan ovat Delfi Brea, Paula Josemaría, Martita ja Ari Sánchez.

”Padel on minulle paras harrastus ikinä. Se kannustaa liikkumaan ja haastaa oppimaan uutta ja innostaa. Parasta on padelin sosiaalinen puoli. Olen saanut paljon uusia padelkavereita ja on ihan huikean hienoa päästä mukaan pelaamaan ja kannustamaan Padel Ladiesin joukkueessa.” ❤️‍🔥

Tar Samuli

Älä anna pienen pakkauskoon häiritä, sillä tähän pakettiin mahtuu niin voimaa, nopeutta kuin peliälyä. Kaikkein tärkein ominaisuus on kuitenkin peli-ilo ja venymisen taito, sillä tiukassakin tilanteessa Tar kannustaa niin itsensä kuin kaverinsa parhaimpaan rennosti ja ilon kautta. Paineisiin ei tämä nainen kaadu.

Tar on haluttu pelipari niin naisten peleissä kuin mixty-sarjoissa. Hän osallistuukin liki kaikkiin alueen liigoihin ja pystyy mukautumaan helposti monenlaisiin peleihin. Kentällä hän on useimmiten se kantava voima, joka nostaa vaikeatkin pallot matalalta. Etunaan hänellä onkin lyhyempi matka alas 💪🏻

Tiina Wahlman

Juhlapäivänsä kunniaksi tämä Kartanon Padel-leidi sai kruunun korttiinsa, ja kyllähän se kruunu sopii pelityyliinkin. Ylvään varmasti hän sijoittaa pallot nurkkiin tai kierteellä ritilään, pelataan sitten sisähallissa tai kotoisan kartanon pihamaalla. Tiina kutsuu ahkerasti ystäviään peleille sisään tai ulos ja pelaa mielellään niin kovia pelejä herraseurassa tai leidien kesken ja lähtee mielellään myös höntsäilemään uusien padel-tuttavuuksien kanssa.

Kentällä ja kentän ulkopuolella hän on hauskaa seuraa ja nauraa mielellään niin omille kuin kaverin mokille. Älä siis anna rauhallisen kuningatarmaisen olemuksen kentällä yllättää, sillä pallolle hän antaa kyllä kyytiä tarkoilla lyönneillään joko kulmiin tai linjaa pitkin. Padel Ladiesin toiminnassa Tiina on ollut mukana aktiivisesti alusta alkaen ja iloitsee nyt uudesta joukkueesta: ”Kiva päästä treenaamaan kovassa porukassa.”