Tervetuloa Sarjapadeliin

Sarjapadel

Padel Ladies and Padel Gents ry kokoaa Porvooseen joukkueita Suomen Padelliiton sarjapadeliin. Tarkoituksenamme on kerätä sekä miehiin että naisiin kaksi joukkuetta eri sarjatasoille. 

Miesten joukkueita on jo alustavasti koottu. Lisätietoja miesten sarjapadeltoiminnasta antaa Mikael Toivonen, joka toimii sarjapadelin päävalmentajana. Avukseen hän saa toki muitakin valmentajia.

Mikä ihmeen sarjapadel?

Sarjapadel on Suomen Padelliiton järjestämä seurajoukkueiden välinen kilpailusarja, jota on pelattu vuodesta 2021 lähtien.

Sarjapadel joukkueet koostuvat 8-12 nimetystä pelaajasta. Muita sarjajoukkueita vastaan pelattavat pelit järjestetään turnausmuotoisesti. Runkosarjan turnauksia on vuoden aikana neljä ja pleijari- ja karsintaviikonloppu pelataan erikseen. Turnausten ajankohdat ja sijainnit ilmoitetaan sarjan alkaessa. Joukkueen turnauskokoonpano sovitaan turnauskohtaisesti.

Kuka kelpaa mukaan?

Sekä naisiin että miehiin on tavoitteena koota kaksi eritasoista joukkuetta. Pelillisesti Sinun ei tarvitse olla Porvoon parhaimmistoa ainakaan toisessa joukkueessa. Riittää, että pystyt tarjoamaan hyvän vastuksen muita D-tason kilpailijoita vastaan.

Olet kenties pelannut esimerkiksi Itä-Uudenmaan Padelliigassa ylemmissä lohkoissa. Olet halukas tavoitteelliseen harjoitteluun ja sitoutunut joukkueen kehittymiseen. Tyyppinä olet luonnollisesti ihana ja puuskutat osaltasi joukkueeseen hyvää henkeä. 

Joukkueiden pelaajilla pitää olla Suomen Padelliiton alaisen Padel Ladies and Padel Gents ry:n jäsenyys (10 € vuosimaksu) sekä liiton kilpailulisenssi (38 €) ennen sarjaottelun alkua. Joukkueeseen valitut pelaajat edustavat seuraa.

Omien huikaisevan hienojen pelisuoristusten lisäksi sinulta vaaditaan uhrautuvaa ja äänekästä joukkuekavereiden kannustamista! Sarjapadelissa joukkue käsittää kaikki joukkueesi pelaajat, ei vain peliparisi.  Pelipari vaihtelee joukkueen peleissä eli “omaa” paria et siis tarvitse tullaksesi mukaan.

Yhteenvetona siis myyt sielusi Padel Ladiesille, edustat parasta osaamistasi huipputason peleissä ja näyttäydyt seuran mannekiinina maailmalla. Varaudu mediajulkisuuteen, mutta älä huoli, sillä seura tarjoaa joukkueelle mediavalmennusta ennen siirtymistä ammattilaiseksi. 

Kysy lisää tai ilmoittaudu kiinnostuneeksi

Jos täytät nämä kriteerit ja olet (nyt tai pian) Padel Ladies and Padel Gents ry:n jäsen, ilmoittaudu ihmeessä mukaan. Voit ilmoittautua kiinnostuneeksi ja päättää vasta myöhemmin, haluatko joukkueeseen.

Lähde mukaan matalalla kynnyksellä jo nyt, sillä muodostamme joukkueet kesän aikana. Ilmoittautuminen joulukuussa alkavalle uudelle kaudelle käynnistyy loppukesällä. Kesällä pelaamme tai kokoonnumme ilman sitoutumista viikon tai parin välein ja tutustumme toisiimme kentällä ja kentän ulkopuolella. Ladyt voittaa aina!

Kysy rohkeasti lisää Lauralta tai Hanilta <3

Lisätietoja sarjapadelista liiton sivuilta.

Yhteyshenkilöt: Laura Lindfors 0400 731 497 tai Hani Olsson 0500 519060

ja Mikael Toivonen 040 7190902 (miesten joukkueet)