Kesällä 2024 Suur-Americanot jatkuvat ja nyt mukaan pääsee entistäkin laajempi pelaajajoukko. Kesäkuussa aloitamme kaksi sarjaa! 3 kenttää! 12 pelaajaa! 150 min! 18€! Kohota kuntoa ja jaa peli-iloa 11 muun kanssa kerrallaan!

Suur-Americano osakilpailut ovat osa Suur-Americanojen liigaa. Osallistu vähintään kolme kertaa ja voit voittaa PLPG Suurmestarin tittelin Harraste/Kilpa (parhaan kolmen pelin pistekeskiarvo). Voit siis osallistua vain yhden kerran tai ihan jokaiseen tapahtumaan, oman fiiliksen mukaan!

Pelit pelataan 24 pisteeseen. Kärjen osalta tilanne päivitetään tälle sivustolle jokaisen osakilpailun jälkeen.

Huom! Suur-Americanot ovat vain Padel Ladies and Padel Gents ry:n jäsenille. Jos et vielä ole jäsen, liity osoitteessa PLPG.FI/LIITY.

LADIES HARRASTE

Tapahtumat ovat olleet viimeisen vuoden aikana vähä liiankin suosittuja ja sen vuoksi olemme jakaneet kesällä Harrastetason kahteen osaan. Osakilpailut Harraste 1 ja Harraste 2 tasoilla pelataan vuoroviikoin torstaisin Arenalla kello 18-2030. Molemmilla tasoilla pisteet kertyvät samaan sarjataulukkoon. Ilmoittautuminen auki Playtomicissa!

Harraste 1: Kokeneemmat pelaajat, joilla pelitaustaa jo yli vuosi (esim. olet osallistunut IU-padelliigassa tasoille 3-5)

Harraste 2: Vähemmän kokeneet aktiiviharrastajat

AVOIN KILPA

Uutuutena kesäkaudella alkaa myös avoin kilpataso! Kilpatasolla pelataan Arenalla (päivä ja aika TBC). Ilmoittautumiset aukeavat PLAYTOMICIIN pian!

Uutiset Suur-Americanoista

  • Suur-Americano Kevät 2024 voittaja on nyt selvillä!

    Tilanne (kevät 2024) Kevään kaikki kahdeksan Suur-mestari skabaa on nyt kisailtu ja voittaja on selvillä! Onnea Hanna! Palkinnot jaetaan PLPG kesäjuhlissa 15.6. Tule sinäkin mukaan! Kesäksi aloitamme… Lue lisää

  • Ennätyspistemäärä SUUR-Americanoissa

    Olevinans edistyneemmät padel-leidit valtasivat jälleen Arenan eilen 3.11. ja mittelöivät mukavassa 12 padelistin seurassa. Seura olikin välillä laadukkaampaa kuin peli, mutta nähtiinpä illassa myös monen minuutin mittaisia… Lue lisää

  • Teinari dominoi Suur-Americanossa

    Eilen perjantaina oli jälleen Arenalla iloinen tunnelma, kun 12 naispelaajaa viideltä vuosikymmeneltä kohtasi SUUR-Americanoissa. Vääntö oli olevinaan välillä tiukkaakin, vaikka höpsöimmät hulivilit antoivat muutaman rökälevoiton. Voitto irtosi… Lue lisää