Kesällä 2024 Suur-Americanot jatkuvat ja nyt mukaan pääsee entistäkin laajempi pelaajajoukko. Kesäkuussa aloitamme kaksi sarjaa! 3 kenttää! 12 pelaajaa! 150 min! 18€! Kohota kuntoa ja jaa peli-iloa 11 muun kanssa kerrallaan!

Suur-Americano osakilpailut ovat osa Suur-Americanojen liigaa. Osallistu vähintään kolme kertaa ja voit voittaa PLPG Suurmestarin tittelin Harraste/Kilpa (parhaan kolmen pelin pistekeskiarvo). Voit siis osallistua vain yhden kerran tai ihan jokaiseen tapahtumaan, oman fiiliksen mukaan! P

Pelit pelataan 24 pisteeseen. Kärjen osalta tilanne päivitetään tälle sivustolle jokaisen osakilpailun jälkeen. Harraste- ja kilpasarjan kesän suurmestarit palkitaan 50€ pelirahalla Padel Arenalle ja tietysti he saavat upean suurmestari -kiertopalkinnon!

Huom! Suur-Americanot ovat vain Padel Ladies and Padel Gents ry:n jäsenille. Jos et vielä ole jäsen, liity osoitteessa PLPG.FI/LIITY.

LADIES HARRASTE

Tapahtumat ovat olleet viimeisen vuoden aikana vähä liiankin suosittuja ja sen vuoksi olemme jakaneet kesällä Harrastetason kahteen osaan. Osakilpailut Harraste 1 ja Harraste 2 tasoilla pelataan vuoroviikoin torstaisin Arenalla kello 18-2030. Molemmilla tasoilla pisteet kertyvät samaan sarjataulukkoon. Ilmoittautuminen auki Playtomicissa!

Harraste 1: Kokeneemmat pelaajat, joilla pelitaustaa jo yli vuosi (esim. olet osallistunut IU-padelliigassa tasoille 3-5)

Harraste 2: Vähemmän kokeneet aktiiviharrastajat

Voit käydä kokeilemassa molemmilla tasoilla jos haluat, mutta mikäli osallistut enemmän kuin kerran Harraste 1 -tasolle, niin silloin keskiarvopisteitäsi lasketaan vain tältä tasolta. Ideana on, että jokainen löytäisi oman tasonsa ja keräisi pisteensä siellä ja että saataisiin mahdollisimman monelle osallistumismahdollisuus ja peli-iloa. Paikalla olevat PLPG -edustajat keräävät pisteitä vain Harraste 1 -tasolla, vaikka pelaisivatkin myös Harraste 2 otteluissa.

AVOIN KILPA

Uutuutena kesäkaudella alkaa myös avoin kilpataso! Kilpatason osakilpailut pelataan Arenalla heinäkuussa tiistaisin ja muutamana maanantaina elokuussa. Ilmoittautumiset ovat avoinna Playtomicissa!

Uutiset Suur-Americanoista

  • Suur-Americano Kevät 2024 voittaja on nyt selvillä!

    Tilanne (kevät 2024) Kevään kaikki kahdeksan Suur-mestari skabaa on nyt kisailtu ja voittaja on selvillä! Onnea Hanna! Palkinnot jaetaan PLPG kesäjuhlissa 15.6. Tule sinäkin mukaan! Kesäksi aloitamme… Lue lisää

  • Ennätyspistemäärä SUUR-Americanoissa

    Olevinans edistyneemmät padel-leidit valtasivat jälleen Arenan eilen 3.11. ja mittelöivät mukavassa 12 padelistin seurassa. Seura olikin välillä laadukkaampaa kuin peli, mutta nähtiinpä illassa myös monen minuutin mittaisia… Lue lisää

  • Teinari dominoi Suur-Americanossa

    Eilen perjantaina oli jälleen Arenalla iloinen tunnelma, kun 12 naispelaajaa viideltä vuosikymmeneltä kohtasi SUUR-Americanoissa. Vääntö oli olevinaan välillä tiukkaakin, vaikka höpsöimmät hulivilit antoivat muutaman rökälevoiton. Voitto irtosi… Lue lisää