Suur-Americanot

3 kenttää! 12 pelaajaa! 150 min! 18€!

Suuramericanossa Padel Leidit pääsevät pelaamaan americanoa sydämensä kyllyydestä 💕 Kohota kuntoa ja jaa peli-iloa 11 muun kanssa kerrallaan!

Tapahtumia on luvassa syksyn aikana useita ja ne ovat osa Suur-Americanojen liigaa. Osallistu vähintään kolme kertaa ja voit voittaa Padel Ladies Suurmestarin tittelin (parhaan kolmen pelin pistekeskiarvo). Voit siis osallistua vain yhden kerran tai ihan jokaiseen tapahtumaan, oman fiiliksen mukaan! Pelit pelataan 24 pisteeseen.

Harrastajille ja edistyneille on omat americanonsa. Harrastajien peleihin voi tulla matalalla kynnyksellä mukaan 💪 Americanot pidetään perjantai-iltaisin klo 19 Arenalla. Ilmoittaudu mukaan seuraaviin Americanoihin Padelutionin aktiviteeteissa.

Huom! Suur-Americanot ovat vain Padel Ladies and Padel Gents ry:n jäsenille. Jos et vielä ole jäsen, liity osoitteessa PLPG.FI/LIITY.

Tilanne: harrastesarja

Kärkikolmikon pistetilanne kolmen osakilpailun jälkeen. Huom! Suurmestarin tittelistä pääsee mittelemään vasta, kun alla on kolme osakilpailua. Mukana on siis vain osa mukana olleista.

OsallistujaPistekeskiarvo
Anna Rekonen153
Hanna Songpraguy133
Maarit Saarinen126
Harrastesarjan kärkikolmikko (mukana vähintään kolme kertaa mukana olleet osallistujat)

Pistetilanne: edistyneet

OsallistujaPistemäärä
Lara Olsson (3 osakilpailua)157
Petra Lietosaari (3 osakilpailua)142
Sanna Vahviala (2 osakilpailua)138.5
Jenni Ojala (2 osakilpailua)138.5
Huom! Varsinainen Suurmestarin tittelistä pääsee kisaamaan kolmen parhaan osakilpailun keskiarvolla. Edistyneillä on vasta yksi osakilpailu takana eli kärkitilanne on vain viitteellinen.

Uusimmat uutiset Suur-Americanoista

  • Ennätyspistemäärä SUUR-Americanoissa

    Olevinans edistyneemmät padel-leidit valtasivat jälleen Arenan eilen 3.11. ja mittelöivät mukavassa 12 padelistin seurassa. Seura olikin välillä laadukkaampaa kuin peli, mutta nähtiinpä illassa myös monen minuutin mittaisia… Lue lisää

  • Teinari dominoi Suur-Americanossa

    Eilen perjantaina oli jälleen Arenalla iloinen tunnelma, kun 12 naispelaajaa viideltä vuosikymmeneltä kohtasi SUUR-Americanoissa. Vääntö oli olevinaan välillä tiukkaakin, vaikka höpsöimmät hulivilit antoivat muutaman rökälevoiton. Voitto irtosi… Lue lisää

  • Täpärä voitto Suur-Americanossa

    Historian ensimmäinen Padel Ladies edistyneiden SUUR-Americano miteltiin kuohujuomien kilkatuksessa perjantaina 6. lokakuuta. Samalla juhlistimme perustajajäsenemme täysi-ikäistymistä sekä jäsen nro neljän uutta työpaikkaa. Meillä Leideillä jaetaan toisinaan iloja… Lue lisää