Täpärä voitto Suur-Americanossa

Suur-Americano

Historian ensimmäinen Padel Ladies edistyneiden SUUR-Americano miteltiin kuohujuomien kilkatuksessa perjantaina 6. lokakuuta. Samalla juhlistimme perustajajäsenemme täysi-ikäistymistä sekä jäsen nro neljän uutta työpaikkaa. Meillä Leideillä jaetaan toisinaan iloja myös padelkenttien ulkopuolelta.

Americanossa vaikuttavat tasoerojen lisäksi myös arpaonni ja vastaan asettuneet peliparit. Välillä meillä heikommilla asettuu verkon toiselle puolelle ennalta pahin kaksikko, jolle tarjoamme rökälevoiton. Kun jokainen ottelu pelataan 24 (tai pienemmissä Americanoissa 32) pisteeseen, piste-erot voivat kasvaa suuriksi.

Tällä kertaa kärkikolmikko oli todella tasainen ja muuttui viimeisiin peleihin asti. Lopulta voitonlöylyistä pääsi nauttimaan Petra Lietosaari pisteen erolla Tar Samuliin.

Edistyneiden Suur-Americano 6.10.2023

Petra Lietosaari148
Tar Samuli147
Lara Olsson144
Jenni Ojala140
Janika Martinsalo140
Sanna Vahviala139
Kärkikuusikko perjantain 6.10. SUUR-Americanosta

Suur-Americanojen sarjassa kilpaillaan myös kauden Suurmestarin tittelistä. Sen voi voittaa osallistuttuaan vähintään kolme kertaa osakilpailuun. Tilanneseuranta päivittyy sen jälkeen kohtaan Sarjat – Suur-Americanot.

Edistyneiden Suur-Americanon ensimmäisen osakilpailun voitti Petra Lietosaari. Onnittelut!