Tervetuloa Porvoon padelliigaan

Itä-Uudenmaan padelliiga

Ilmoittautuminen Porvoon padelliigan naisten harrastesarjaan on jälleen auki. Kesäliiga pelattiin kolmessa lohkossa, ja syyskaudelle odotamme jälleen ilmoittautuvan sankoin joukoin kaiken tasoisia pelaajia aloittelijoista edistyneisiin. Mukaan voit tulla, vaikka olisit vasta löytänyt mailan käteesi. Toisaalta myös edistyneemmille tulee oma lohkonsa. Ja samoin kaikille tältä väliltä.

Koordinoimme halukkaille myös parin, jos sellainen puuttuu. Voit kysellä itsellesi sopivaa kaveria Padel Ladies Porvoo Facebook-ryhmässä.

Näin pääset mukaan

Porvoon padelliigaan ilmoittaudutaan RankedIn-palvelussa. Tarvitset RankedIn-tunnukset, jotka voit luoda etusivulla osoitteessa rankedin.com.

Jokainen pelaaja vahvistaa osallistumisensa maksamalla liigamaksun. Liigamaksu maksetaan Playtomic-sovelluksessa Baller Padel Porvoon aktiviteeteissa. Huomaa, että aktiviteeteissa on kaksi hintaa eli jos olet Padel Ladies ry:n jäsen, valitse alempi liigamaksu. Maksulinkit löytyvät myös tämän uutisen lopusta.

Mitä maksaa?

Jokaiseen lohkoon tulee 7-10 paria eli jokaiselle pelaajalle merkitään otteluohjelmaan peräti 6-9 peliä. Liigaan osallistuminen maksaa syyskaudelta 25 € / pelaaja. Padel Ladies ry:n jäsenille hinta on 20 €. Liity Padel Ladies ry:n jäseneksi (vuosimaksu 10 €).

Huom! Samalla edullisella osallistumismaksulla voit pelata myös sekasarjassa! Yllytä siis miehesi tai muu miespuolinen ystäväsi pelikaveriksesi ja ilmoittaudu myös Mixty-sarjaan RankedInissä. Jos parisi pelaa miesten sarjassa, hänenkään ei tarvitse maksaa osallistumismaksua. Se peritään siis vain yhdestä sarjasta.

Hinta sisältää jokaisen lohkon kärkikaksikolle järjestettävän lopputurnauksen. Finaaliturnaus järjestetään tammikuun alussa. Syyskaudelle osallistuneet siirretään automaattisesti seuraavalle kaudelle, mutta osallistuminen vahvistetaan aina maksamalla osallistumismaksu.

Otteluohjelma

Ilmoittautumisen päätyttyä teemme otteluohjelman ja varaamme niihin vuorot. Pelejä voi kuitenkin sopia pelattavaksi haluamassaan järjestyksessä. Tällöin pelaajat peruvat vuoron, sopivat pelipaikan ja -ajan keskenään joko omille vakiovuoroilleen tai varaamilleen irtovuoroille Playtomicissa. Kommunikointi vastustajien kanssa käy helposti Rankedin ja Playtomic -viesteillä.

Lohkojako tehdään edellisten liigojen tulosten ja pelikokemuksen perusteella. Kaikille tasoille löytyy oma lohko, eikä vasta-aloittanut joudu pelaamaan vuosia treenannutta vastaan.

Tervetuloa mukaan joukkoon iloiseen!

Lisätietoja voit aina kysyä esim. sähköpostilla tai WhatsApp-viestillä:
porvoo@plpg.fi
Heta Sundström, 040 124 1110
Hani Olsson, 0500 51 90 60