Haluatko kumppaniksemme?

Tarjoamme jäsenillemme padel-etuja yhteistyökumppaneiltamme. Jos voit tarjota palveluitasi Padel-leideille tai näet muita yhteistyön mahdollisuuksia, ota yhteyttä. Neuvottelemme paraikaa eri yhteistyökumppaneiden kanssa ja julkaisemme kumppanuudet ja jäsenyydet tällä sivulla.

jäsenetuja

Tarjoamme jäsenillemme etuja suomalaisista padel-harrastamiseen liittyvistä tuotteista ja palveluista.

Näkyvyyttä

Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme näkyvyyttä omissa kanavissamme, some-ryhmissä ja tapahtumissa.

Tapahtumia

Järjestämme tapahtumia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Samalla kumppanimme esittäytyvät jäsenillemme.

Vuoden 2021 lopussa rakennettu halli on suunniteltu lajikäyttöön ja viimeistelty äänentoistoa, valaistusta, saunoja ja katsomoja myöten sosiaaliselle lajille sopivaksi.

padelARENAPORVOO.COM

10€ kerta-alennus kenttävuorosta
2 € ale päivähinnoista klo 6-16 (hinta max 24 € / h)
Ilmaiset mailavuokrat jäsenille
Jäsenhintoja Pro Shoppiin
Jäsenhintoja Americanoihin ja muihin tapahtumiin

Mutkaton ja kotoisa kahden kentän padelkeskus Porvoon Ölstensissä tunnetaan loistavista valmennuksista ja tapahtumista kaiken tasoisille pelaajille.

ballerpadel.fi

Jäsenhinta Baller Padel -kesäliigasta
10 % alennus Padel Ladies -jäsenille

”Olemme suomalainen padelvälineiden verkkokauppa. Haluamme tarjota suomalaisille padelin harrastajille järkevän tavan hankkia välineet suoraan Suomesta ilman turhia välikäsiä. Jokainen asiakas on meille äärimmäisen tärkeä ja haluamme palvella teitä täydestä sydämestämme.”

padelmailat.fi

10 € alennus Padel Ladies -jäsenille

Porvoolainen Tiimikaveri.fi on joukkuevaatteisiin ja seuratuotteisiin erikoistunut perheyritys. Tiimikaverin kumppanina seura saa oman malliston, verkkokaupan ja laajan varaston edut ilman ison varaston riskejä. Tiimikaveri huolehtii niin varastosta, toimituksista kuin asiakaspalvelusta loppuasiakkaalle.

TIIMIKAVERI.FI/PADELLADIES

20 % alennus Padel Ladies and Gents -tuotteista

“Perinteikäs Porvoon verkkopalloseura ry (tutumpi ruotsinkielisellä lyhenteellä BTK) käynnisti padelin seuratoiminnan ja paikallisen harrasteliigan Porvoossa. Näin luodaan synergiaetuja myös tenniksen ja padelin välille, monella padelharrastajalla kun on tennistaustaa.”

BTK-padelliiga

Osallistumismaksu -50 % Padel Ladies -jäsenille

Padel Ladies ry on Suomen Padelliiton jäsenseura.
Suomen Padelliiton tarkoitus on edistää, valvoa ja ohjata maamme padelurheilua ja sen kehitystä sekä toimia jäsentensä aatteellisena järjestönä ja yhdyssiteenä. Liiton toiminnan perustana ovat liikunnan eettiset arvot ja urheilun reilun pelin periaatteet.

padel.fi

Katso ajantasaiset jäsenedut liiton jäsenseurojen jäsenille Padelliiton verkkosivuilta